+45 24 97 02 51 kontakt@tillidsvejen.dk
Lyst logo for Tillidsvejen

Vandringen

Tillidsvejen – den danske Camino fra Klitmøller til København – går i år fra Aarhus til København. Det er første år, vi går til København – så vi glæder os meget til at møde nye mennesker. Kom med til Camino fra Aarhus, Holbæk eller Sydfyn.

Vi overnatter i telte, shelter, hytte, lejrskoler, højskoler på vejen, ved Idrætsefterskolen Klintsøgaard, Høve Hjemmeværnsgård, Holbæk Naturskole, Tadre Mølle, spejderhytte ved Hedeland og Pilgrimshuset Albergue Ballerup.

Har du en genial, sjov, rørende historie eller sted, du gerne vil vise os? Hvis du bor på vejen, har du en baghave, hytte, shelter, skole eller noget spændende, du gerne vil vise os, så kommer vi gerne på besøg. Vi lover ikke at gø, men synge en sang. Lad os se at komme i gang.

Turen slutter i København lørdag eftermiddag med en lille tillidsseance, som endnu ikke kan afsløres.

Hvem har ansvaret for turen? Det har vi alle, men Kim Larsen, som deltog i 2019, er en fantastisk stifinder sammen med Jakob Spange og Ronni Vistisen. Ronni er kropsterapeut og tidligere kok.

Praktiske Informationer

Vi går 20 til 25 km hver dag.

Du forbereder dig på følgende måde:

  • Køb en par gode støvler eller sko, og bliv ven med dem.
  • Gå 10 km – nogle gange 15 km. Gå en enkelt tur på 20 km, så er du på rette vej. Du kommer også i form på turen.
  • Vi går ca. 5 km/t. Der er tid til pauser undervejs.
  • Få styr på din rygsæk, og hvad du vil have med. Vi sender pakkeliste, når du tilmelder.

Folk, der deltager fra Jylland, mødes ved terminalen i Aarhus kl. 07.15 ved Havnens Perle. Du betaler selv færgebillet fra Aarhus til Odden. Vi går fra Molslinjens færgeterminal på Odden kl. 10.00.

Der er inkluderet mad på hele turen, vand, et glas vin hver aften, overnatning, bagagetransport, underholdning, lyrikbogen, #Tillidsbar og en lille overraskelse.

I Høve bliver der betaling af vandringstur. Mad er fortsat gratis.

Pris: 2.448,- kr.

Tilmeldingsfrist: 27.06.